• Door de corona-pandemie zijn we meer digitaal gaan werken. Dit kan op een veilige manier via MijnGezondheid.net , waar u ook tips en filmpjes ter ondersteuning vindt over het gebruik van dit portaal. Mochten er nog vragen / opmerking zijn over het gebruik van deze website of app zie: meldingsformulier-mijngezondheid-net-en-medgemak  en zie ook dit filmpje

   Mogelijkheden met MijnGezondheid.net:
   * Online een vraag stellen aan huisarts, praktijkondersteuner of assistente
   * Herhaalmedicatie bestellen
   * Inzage in uw medisch dossier
   * Uw inzien uitslagen
   * Bericht ontvangen van uw huisartsenpraktijk
   (momenteel in coronatijd is het niet mogelijk om afspraken te maken via MijnGezondheid )

   Klik hier als u zich wilt aanmelden voor MijnGezondheid.net en de MedGemak app wilt gebruiken. 

  • Dat klopt.

   U kunt de vraag van de huisarts beantwoorden, door rechtsboven in de pagina een nieuw bericht aan te maken.

  • Als u bent ingelogd in MijnGezondheid.net, komt u in het hoofdmenu. Dat ziet op het plaatje hieronder. U gaat naar instellingen (zie de rode pijl op het plaatje hieronder).

   MijnGezondheid.net

   U komt dan in onderstaand scherm. Zet daar een vinkje bij alle zaken waar u een mail voor wilt krijgen. De vinkjes die hieronder zijn aangezet, zijn handig voor de huisartsenpraktijk.

   Instellingen

  • Als u bent ingelogd in MijnGezondheid.net komt u in het hoofdmenu. Dat ziet u op het plaatje hieronder.  --> U gaat naar ‘Mijn dossier’

   Mijn dossier

   Als u klikt op ‘Mijn dossier’ klapt er een volgend menu open:

   Mijn dossier submenu

   • Bij ‘Mijn metingen’ vind u de bloeduitslagen en de metingen die we bij lichamelijk onderzoek hebben vastgesteld, bijvoorbeeld uw lengte, gewicht of bloeddruk.
   • Bij ‘Mijn documenten’ kunt u  uitslagen van foto’s en sommige bloeduitslagen terugvinden, als u met de huisarts hebt afgesproken dat u daar een afschrift van krijgt. U kunt hier het afschrift van uw dossier vinden, als u dat met de huisarts afgesproken hebt.