Belangrijke informatie over Corona

Ook tijdens de coronacrisis is uw huisarts bereikbaar voor vragen of klachten waarover u zich ongerust maakt. Contact opnemen met onze praktijk kan via de telefoon en via mijngezondheid.net.

Voor alle klachten geldt dat wij patiënten willen vragen altijd eerst telefonisch contact op te nemen met de huisartsenpraktijk. Het is niet mogelijk om direct naar de praktijk te komen, onze spreekuren zijn voor uw en onze veiligheid beperkter mogelijk. De doktersassistente en / of de huisarts bekijkt samen met u wat in uw situatie het beste is om te doen.

Voor het bezoeken van de praktijk hebben wij "Corona-regels" opgesteld:

  • Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak.
  • Kom niet te vroeg, zodat er niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer zijn.
  • Heeft u een afspraak met de praktijkondersteuner na 10.00 uur dan mag u plaatsnemen op het bankje voor de deur. Voor 10.00 uur zitten er mensen te wachten voor de prikpost.
  • U kunt in het gebouw geen gebruik maken van de toiletten.
  • Houd zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand.
  • Wanneer u op de dag van uw afspraak verschijnselen heeft die lijken op Corona, kom dan niet naar de praktijk , maar neemt u eerst telefonisch contact met ons op.
  • Als u een afspraak heeft op een Corona-spreekuur, draag dan een mondkapje.

Corona - klachten?

Maak zo snel mogelijk een afspraak bij de GGD om u te laten testen als u klachten heeft die kunnen passen bij het coronavirus zoals: keelpijn, verkoudheid, hoesten, verhoging / koorts, verlies van reuk / smaak. U hebt ons niet nodig voor een doorverwijzing, maar bel: 0800-1202 of digitaal: https://coronatest.nl/

Voelt u zich erg ziek, neem dan contact op met onze praktijk.

Bent u door de GGD getest op Corona en blijkt u besmet te zijn?

Meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Ook als u Corona heeft, kunt u nog steeds met uw vragen bij de huisarts terecht. Als wij weten dat u Corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat de huisarts en de medewerkers u veilig zorg kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over Corona:
RIVM publieksinformatielijn: 0800-1351

Naar rivm.nl Naar thuisarts.nl